Era dhe shiu i fortë që ka ra në pasditen e sotme ka dëmtuar lisat në Prishtinë.

Shiu ka mbushur edhe rrugët me ujë në kryeqytet. Po ashtu erërave të forta nuk kanë mundur t’i rezistojnë as pemët dhe lista.

Disa të tillë që gjenden në qendër të Prishtinës janë carë plotësisht.