Ata janë të martuar në një ceremoni të fshehtë në shkurt të vitit 2018.

Dhe Emily Ratajkowski dhe Sebastian Bear-McClard u shfaqen shumë të fortë, kur ata u dolën nga aeroporti CDG në Paris të premten.

Modelja 28 vjeqarja kishte keshur një bluzë të verdhë dhe pantollona të shkurtër, derisa e ndjekte burrin e saj 32 vjeqar.