Aktorja e njohur shqiptare po i shijon ditët e fundit të shtatzënisë.

Aktorja e njohur shqiptare, Eliza Dushku dhe bashkëshorti i saj, Peter Palandjian, do të bëhen së shpejti prindër për herë të parë.

Nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram, Eliza ka bërë të ditur se kanë mbetur diku edhe 3 javë deri në kohën kur ka për ta sjell në jetë foshnjën.

Foto me barkun e rrumbullakosur ka postuar shpesh, mirëpo tani aktorja e ka ndarë një imazh në të cilin e tregon fytyrën dhe dëshmon se nuk e ka ndryshuar edhe shumë shtatzënia vetëm se i ka dhënë nur.

Image