Një vozitje interesante ka ndodhur diku në Kosovë, nga një vogëlush 10 vjeçar.

Në një video të postuar nga një person në rrjetet sociale, shihet një fëmijë duke e vozitur një veturë Volksawagen në mënyrë të vrullshme në vend.

Sipas personit që e ka postuar videon, djaloshi është vetëm 10 vjeç dhe duket që ai është ndjerë shumë krenar me këtë vozitje të këtij vogëlushi.

Ligji i Kosovës i ndalon personat nën moshën 18 vjeçare që të vozisin veturat, madje edhe këta persona duhet të kenë patentë shofer.

Ky nuk është rasti i parë, kur një fëmijë vozit një veturë në Kosovë.

Loading...