Carlo Ancelotti, trajneri i Napolit, në lidhje me mundësinë që Insigne të shkojë te Interi dhe Icardi te Napoli, mohoi kategorikisht që ka shanse të ndodhë kjo gjë: “Jo! Insigne është kapiteni i Napolit dhe lideri im. Nuk e ndërroj me Icardin”.

Një refuzim ky që hedh poshtë shanset që të kryhej ky operacion, edhe pse trajneri i Napolit e di mjaft mirë se një sulmues do t’i bënte punë.

Loading...
Global