Këngëtarja Orhidea Latifi e cila njihet për këngët e saj që kthehen në hite, merr vëmendjen e publikut edhe për shkak të paraqitjeve të saj, gjithmonë shkëlqyese.

Edhe pse e re në moshë, vetëm 21 vjeçare sukseset e saj në muzikë janë të mëdha.

Ajo së fundmi me dy këngët “Deja vu” dhe “Tela” arriti të ndezë këtë sezonë verorë.

Përpos suksesit me projekte muzikore, Kida kujdeset që të duket mirë në secilën shfaqje publike.

Së fundmi ajo ka pozuar para pasqyres duke shfaqur shumë stil dhe elegancë në veshjen që ka përzgjedhur.