Më 4 korrik në New York, policia ishte njoftuar se një grua kishte vjedhur ushqime. Mirëpo reagimi i policëve duket se befasoi të pranishmit, pasi që ata nuk e arrestuan gruan por paguan në supermarket në vend të saj.

Ajo iu kishte thënë policëve se është e uritur dhe policët Louis Sojo, Esnaidy Cuevas dhe Michael Rivera kishin parë që ajo në çantë kishte vetëm ushqime.

Me këtë rast policët kishin shkuar tek arka dhe paguan ushqimet e gruas të cilën e lanë të lirë

Loading...
Global