Shumica e njerëzve e përdorin telefonin e tyre për nevoja të përditshme.

Megjithatë, një person ka një plan tjetër në mendje për sa i përket kësaj, njofton lajmi.net.

Në një video të ngarkuar së fundmi në ‘Daily Mail’, personi i paidentifikuar vendosë të lëshojë në incizim telefonin dhe ta hedhë atë nga 90 metra lartësi, për ta parë se çfarë po ndodh.

Pavarësisht lartësisë, ‘iPhone XS’ ende funksionon falë folisë të cilën e posedon.

Ndiqini pamjet e mëposhtme për ta parë incizimin e siguruar nga telefoni gjatë rënies.

VIDEO