Një grua në Virxhinia Perëndimore ka pranuar që me forcë ka therur e burrin e saj në shpinë me të cilën e kishte parë nga një skenë në një film të seksit ‘Kung Fu’.

Jennifer Lynn, 49 vjeç, u dënua me 15 vjet burg për vrasje e Thomas Way, 49 vjeç.

Policia u thirr në orën 8 pasdite më 4 nëntor 2017, në rezidencën Via në bllokun 900 të rrugës së 28-të në Huntington, ku gjetën Thomasin me një thikë në shpinë.

Ai u dërgua në Qendrën Mjekësore të Shën Marisë, ku ai u shpall i vdekur nga gjakderdhja e brendshme.

Jennifer, u arrestua 10 ditë më vonë në një akuzë për vrasje.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...