I dyshuari në rastin e PSP-së “Pernadoria”, Orce Kamçev, i cili ka dhënë ryshfet prej 1,5 milionë eurove Bojan Jovanovskit – Boki 13, edhe përskaj që nuk ka lajmëruar me kohë në MPB që paratë e dhëna të shënjohen. Ai mund të akuzohet njëjtë për mitmarrje dhe dhënie mito. Prokuroria për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, në këtë rast nuk do të ndjek Kamçevin, i cili është dëshmitar në hetimin me skandalin e fundit që tronditi vendin “Reket”.

Nga Prokuroria kishin deklaruar se biznesmeni Kamçev paratë e shantazhit i ka dhënë Bojan Stojanovskit për të ndikuar në vendimin e prokurorisë speciale në rasrtin “Pernadoria”, pasi që i njëjti nuk e ka denoncuar rastin paraprakisht në MPB sepse nuk kishte besim.