Deputeti i blere nga Rama, Ylli Shehu ka pasur një rast tepër të veçantë në familjen e tij.

Ai ka martuar motrën dhe pamjet janë shpërndarë në rrjetet sociale.

Dasma është mbajtur në një ambient të hapur në fshatin Buzmadhe të Kukësit.

Gjithçka ishte e organizuar sipas traditës, madje në sy të të gjithëve kanë rënë lekër e hedhura gjatë kërcimit.

ImageImage