Para pak çastesh është raportua se De Ligt sot do të vendos ose jo transferimin e tij në Juventus.

Gazeta e njohur britanike, De Telegraf ka raportuar se ‘Zebrat’ kanë përgatitur një ofertë të re dhe të fundit për De Ligt.

Në artikullin e publikuar nga De Telegraf thuhet: “Juventus, ka bërë ofertë të re 67 milionë për Matthijs De Ligt, dhe dëshiron që ta zyrtarizoj transferimin e mbrojtësit të talentuar më së largu të shtunën”.

Artikullin e gazetës De Telegraf e gjenin në linkun më poshtë.

Loading...
Global