David dhe Victoria kanë festuar 20 vjetorin e martesës së tyre me plotë stil, pasi ata vizituan në një turne provat Pallatin e Versajës në Francë.

Qifti kanë ndarë këto foto të lumturisë së tyre në Instagram, Victoria duke i kushtuar vëmendje dasmës së saj, e veshur me një fustan të shkurtër të bardhë.

Shëtitja e qiftit erdhi një ditë pasi ata festuan 20 vjetorin e martesës së tyre, duke komentuar një marrëdhënie jashtëzakonisht bujare që nga viti 1999.