Pas shumë projekteve interesante, kësaj here krejt ndryshe, në një gjendje të re.

Artisti i veçantë i skenës, Lochi, në kanalin Youtube ka hedhur projektin e titulluar “Pse po ma then zemrën”,

Përpos tekstit unik, vëmendjen në këtë finalizim e mori edhe klipi, shumë interesant.

Llochi kësaj radhe erdhi si i dashuruar, me vështirësi në lidhje dhe me një fund të hidhur.

© SYRI.net