Dafina Zeqiri dhe ish-banorja e Big Brother Genta Gjalpi paskan një marrëdhënie të ngushtë me njëra-tjetrën.

Në një postim të këngëtares, ku veshur me bikini të zeza ka ekspozuar të pasmet, Genta Gjalpi shkruan: “Të hëngsha b*çën”.

Aq është dashur që Dafina Zeqiri t’i ktheje menjëherë përgjigje duke e ftuar në lokalin ku ajo ndodhej.

“Hajde në  ORANGE! Menjëherë”,- i shkruan Dafina Zeqiri ish-banores së Big Brother.

Image

Image

Image