Bijat e Shtëpisë së Horroreve, çiftit Martha dhe Timothy Crouch përshkruan se si nëna e tyre ‘përbindësh’ kanë vrarë gjashtë kotele të sapolindur me një çekiç.

Ish-zëvendësdrejtori i rezervave dhe zjarrfikësi Timothy, 57 vjeç dhe gruaja e tij Marta, 53 vjeç, Aztec, New Mexico, u arrestuan më 24 qershor. Ata kanë 15 fëmijë, tetë djem dhe shtatë vajza, që variojnë nga mosha 10 deri në 33 vjeç.

Shtëpia e tyre është quajtur ‘Shtëpia e tmerreve’ dhe Timoteu u akuzua për pengimin e një hetimi mbi abuzimin e fëmijëve.

Aleksandria tha: “Prindërit e mi janë përbindësha. Ata janë njerëz të këqij. Ndihmësi Walmart Anastaisea zbuloi nënën dhe vajzën e saj kur ajo ishte tetë vjeçe, ajo u përpoq të kontrollonte që vajza e saj të hante.

“Familja jonë jeton në një kabinën në Liqenin e Madh, Alaska. Nëna ime më peshonte, ajo do të më bënte të heqja rrobat e mia dhe të dilja në shkallë.

“Unë isha një fëmijë i zhdukur dhe nëse peshoja më shumë se vëllezërit e motrat më të vjetra, ajo do të më godiste. Një ditë, kur isha tetë vjeç, më lidhte me zinxhirin e qenve të saj të rëndë, në mënyrë që ajo të kontrollonte atë që hëngra. Kjo vazhdoi për rreth tre vjet.

Një herë, kur ajo më peshonte, isha një kile më shumë se vëllai im më i madh dhe ajo më rrahu. Mund të bëja vetëm një herë në muaj”.

Dhe Aleksandria kishte tregimet e veta horror. Kur ajo u bë shtatzënë si një 14-vjeçare, Martha e rrahu atë kaq keq që Aleksandria u dështua. Isha në pyll ku fillova të rrjedh gjak dhe abortova”

Loading...
Global