Christina Aguilera është e njohur për të kthyer kokat kah vetja kur përdorë vokalin e saj të lartë si dhe veshjet e saj të pazakonta.

Ndaj dhe kësaj here ajo u sigurua se ka në duar të saj vëmendjen e publikut kur po përformonte live në një skenë të Mercedes-Benz Arena në Berlin të Gjermanisë.

Këngëtarja 38 vjeçare, vuri në pah çuditshëm kostum të ngjitur me të kuq e të zi të kombinuara me çizme të gjata.