Lamborghini ka SUV. Po ashtu, Maserati, Bentley dhe Rolls Royce. Këtyre firmave pritet t’i bashkangjitet edhe Bugatti.

Thashethemet po qarkullojnë për një veturë të tipit ‘SUV’ nga kompania franceze e automobilave ‘Bugatti’, i cili pritet të jetë ndër më të shpejtit, më të fuqishmit dhe më të shtrenjtit në mesin e këtyre modeleve.

Ky projekt është vepër e projektuesit boshnjak Sajdin Osmanceviç, i cili aktualisht punon në Skoda, kompani simotër e Bugattit nën ombrellën e gjerë të Grupit Volkswagen.

Megjithatë, kompania ende nuk ka bërë të ditur në lidhje me performancën që do ketë vetura, apo edhe çmimin e saj.