Banorët e lagjes nr.4 në Kavajë kanë qenë dëshmitarë të një skenë të denjë për një film. Të shtëna me armë pa pushim, persona të plagosur që qëndronin të shtrirë në tokë dhe kërkonin ndihmë, kalimtarë që përpiqeshin të vraponin që të mos i kapnin plumbat.  E gjitha për shkak të një përplasje me armë mes dy grupeve.

Video: 

Personi i cili dyshohet se ka kryer këtë masakër është Eraldo Hyka. I përfshirë në përplasjen me armë ka qenë edhe Eljo Hyka, vëllai i Eraldo Hykës. Eraldo Hyka dhe Eljo Hyka janë të dy në kërkim.