Big Mama e ka dhënë më në fund përgjigjen lidhur me shtatzëninë.

Kohët e fundit ka qarkulluar një lajm se këngëtarja Big Mama është në pritje të fëmijës së parë.

E gjithë kjo bazuar në një fotografi në të cilën asaj i shihet barku paksa më i fryrë në fustanin e gjerë.

E lidhur me këtë çështje ka folur edhe vetë këngëtarja e cila e acaruar e ka dhënë përgjigjen e prerë se nuk është shtatzënë.

Ndryshe emri i Bigit së fundmi ka qenë shumë i lakuar për shkak se ka humbur shumë peshë dhe ka arritur të bëhet një femër me linja perfekte trupore.

Loading...
Global