Trupi i Bella Thorne është një kanavacë, dhe ajo ka për qëllim të mbushë çdo centimetër me tatuazhe si duket.

Aktorja e famshme, e cila nuk është e panjohur për artin e trupit të saj, ka vendosur të tregojë plotësisht tatuazhin e saj në kurriz ku shkruhet: ‘E vrarë por jo e thyer’.

Ndër të tjera aktorja e madhe ka edhe një mori tatuazhesh në pjesë të tjera të trupit të saj duke përfshirë krahët në të cilët janë më se të dukshme imazhe dhe figura të qarta