Nëse doni të dini si të mos ndaheni me dikë që doni, këtu janë 3 gabimet që duhet të shmangni. Nëse dëshironi të mos keni probleme me personin që dashuroni, mos bëni këto gjëra:

Ju e manipuloni atë

Nëse e manipuloni mashkullin që doni, lojën e keni të humbur. Nëse e bëni këtë gjë, ai nuk do durojë dot dhe si pasojë do t’iu lërë.

Ju nuk i keni besuar atij

Baza e një marrëdhënieje të shëndetshme është pikërisht besimi që ju krijoni te dikush. Nëse qëndroni me dikë që nuk e besoni, sërish do e humbisni pasi dyshimet tuaja do e lodhin atë.

Ju keni lënë planet tuaja për atë

Kur ai ju ka lajmëruar për të bërë diçka, ju gjithmonë keni qenë aty për të. Keni lënë planet tuaja, jetën tuaj vetëm për t’ia bërë qejfin atij, pra keni harruar veten tuaj. Një mashkull nuk do krijojë shumë respekt për ju, nëse as ju nuk e respektoni veten tuaj.