Mirupafshim pizhame, këmishë nate dhe mbathje: duhet të flini zhveshur! Fjetja zhveshur përmirëson cilësinë e gjumit, ju ndihmon të humbni peshë, stimulon jetën seksuale dhe kursen kohë dhe para, por si?

Këtu janë 7 arsyet shkencore që e dëshmojnë atë:

Përmirëson cilësinë e gjumit
Kur flemë temperatura e trupit bie dhe veshja e pizhameve nuk e lejon trupin të qetësohet siç duhet

Është më higjienike dhe e mirë për pjesët intime
Fjetja zhveshur ndihmon në mbajtjen e organeve gjenitale të shëndetshëm. Veshja e rrobave ngroh organet gjenitale dhe kjo ngrohtësi ndikon në shtimin e baktereve.

Ju bën të ndiheni më seksi
Fjetja zhveshur jep ngarkesën e duhur seksuale në mëngjes. Kontakt i zhveshur me partnerin ndez shkëndijën…

Ndihmon në humbjen e peshës
Me temperaturën e duhur trupi prodhon nivele korrekte të kortizolit. Kjo ju lejon të zgjoheni me një oreks më të balancuar.

Përmirëson jetën seksuale
Pa rroba, partneri juaj do t’iu shoh si më sensuale dhe me shumë gjasa të ketë marrëdhënie seksuale.

Ju kursen kohë dhe përpjekje
Pizhamet dhe kamishat e natës ju bëjnë të djersini dhe kur zgjoheni duhet të bëni një dush. Nëse ju flini zhveshur, përkundrazi, ju mund ta shmangni këtë ndjenjë dhe të kurseni kohë dhe përpjekje.

Është i përshtatshëm, i shpejtë dhe ekonomik
Nuk keni pse të blini pizhame apo këmisha sexy, por flini ashtu siç jeni.

Loading...