“Dje rreth orës 05.00 janë privuar nga liria dhe mbajtur në SPB Tetovë personat L.B. (29) dhe L.V. (46)  nga fshati Poroj. Për arsye se të njëjtit në rrugën regjionale Tetovë-Jazhincë, janë kapur nga ana e pjestarëva të policisë duke kryer vepër penale ,,Vjedhje e rëndë,, në kamionin e parkuar ,,Mercedes,, me targas të Tetovës. Pas zbardhjes së plotë të rastit, ndaj tyre do të pasojnë edhe padi adekuate” thuhet në raportin e policisë

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();