Në rrugën ,,133,, në Tetovë, mbrëmë , rreth orës 01 e 30 minuta, janë privuar nga liria personat, R.B. (53), B.K. (27), N.K. (42), Sh.I. (27) dhe një 17-vjeçarë, të gjithë nga Tetova. Gjatë kryerjes së kontrollit tek ata është gjetur marihuanë.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.