Policia ka kryer disa arrestime në Kumanovë, nga video që ka siguruar Alsat, shihet që është përdorur dhunë nga ana e policisë, gjatë arrestimeve është përdorur dhunë si grushte dhe shqelma.

I dyshuari dyshohet se nuk i ndaluar policisë së Likovës dhe është ndjekur nga parullat policore në Kumanovë.