Ariana Grande ka lëshuar deklaratën e pritur pasi u pa duke qarë në skenë gjatë interpretimit të këngës se saj “R.E.M.” në St Louis në fundjavë.

“Jeta është e egër”, ka shkruar Grande, në postimin e saj në Twitter.

“Unë jam mirënjohëse që kam mundësinë për t’u kënduar mijëra njerëzve çdo natë. është një ëndërr e vërtetë, pa marrë parasysh se sa e vështirë është ose sa shumë ndjenja ka …unë jam e bazuar nga mirënjohja dhe premtimi që të mos heq dorë nga ajo që kam filluar “, arsyetohet kështu Ariana, për të qarën e saj në skenë.