Një aksident komunikacioni ka ndodhur para më pak se një ore në autostradën Shkup-tetovë, më saktë afër pompës së benzinës “7 vëllëzërit”.

Arsyet e aksidentit ende nuk dihen. Policia është në vendngjarje dhe poashtu nuk ka informacione për gjendjen e personave që kanë qenë një veturën e aksidentuar.

Loading...
Global