Dje  rreth orës 13 e 30 minuta, në rrugën lokale në fshatin Orashë e Epërme, vetura e tipit ,,Volksvagen Golf,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 61-vjeçari J.M. nga fshati Reçicë e Vogël, ka aksidentuar A.V. (75) nga Jazhinca, I.Z. (76) nga Neproshteni, Xh.A. (58) nga Dobroshti, R.A. (73) nga Orashja, A.A. (67) nga Orashje, R.M. (55) nga Orashja, Q.M. (65) nga Përshefca, A.A. (71) nga Orashja, B.N.(46) nga Orashja, dhe S.Xh. (60) nga Tetova.

Nga përplasja, këmbësori 75 vjeçar B.A., ka marur lëndime të rënda trupore dhe menjëherë është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, kurse 9 personat tjerë të lënduar kanë maruar me lëndime trupore.

Është kryer inspektimi komplet në vandin e ngjarjes./TS/

Loading...
Global