Dje  rreth orës 10 e 30 minuta, në  fshatin Çellopek të Tetovës, në afërsi të shkollës, vetura e tipit ,,Golf,, me targa të Shkupit, të cilën e ka drejtuar 56-vjeçari S.I, nga Çellopeku, ka humbur kontrollin dhe ësht aksidentuar me një veturë të parkuar.

Vozitësi S.I. është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, ku është konstatuar vdekja.

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes, kurse trupi i pa jetë i të ndjerit S.I, me urdhër të prokurorit publik, i është dorëzuar familjes.

Është kryer inspektimi komplet në vendin e ngjarjes./TS/

 

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...