Isha Sanah Akhtar  është 16-vjeçarja që ka mahnitur botën në festën e saj të maturës. Të cilën e ka kthyer në një moment jo vetëm të paharrueshëm po edhe ka tërhequr vëmendjen ‘të gjithën’ mbi veten madje edhe mediat nuk kanë munguar ta bëjnë lajmin e ditës. Si ‘Thë Sun’, ‘Mirror’ etj.

Isha mbante veshur një fustan mahnitës ngjyrë blu dhe gri që kushtonte 327 $.

Pagoi 377 $ kameramanin që ta filmonte atë që në momentin kur po bëhej gati për festën dhe kur doli nga makina e mbuluar me kristale, si edhe iu shtrua tapeti i kuq.

Mbërritja luksoze në mbrëmjen e maturës iu sigurua nga xhaxhai, Amar Akbar, i cili e shoqëroi në festën në Hotel Dunkenhalgh në Clayton-le-Moors, Angli.

Isha, ka paguar 628 $ për 15 minuta për të shkuar në festë me një Rolls Royce mbuluar me gurë të çmuar.