Kryeministri Zoran Zaev nga foltorja e Kuvendit ka deklaruar se personalisht ai nuk ka qenë i kënaqur nga vendimi I gjykatës për të dënuar me gjashtë vite burg vrasësin e Almir Aliut.
“Duhet publikisht të shprehi hidhërimin në drejtësinë selektive në rastin e vdekjes së Sazdovskit dhe Almitit. Absolutisht është e qartë se këtu duhet të barazohet drejtësia. Është e radhës që këtë unë ta them në foltore se sistemi gjyqësor i dinë detaje, argumentet dhe provat, por ndjenja e hidhërimit mbetet tek të gjithë ngase nuk ka drejtësi të barabartë. Njëra palë, siç kam parë në media, është shtatë vite, tjetra 18 ose 19”, ka thënë kryeministri Zoran Zaev.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global