Për kto vite dhashë shumë dhe nuk morra asgjë sepse kështu doja…
Qoftë se do jetë nevoja mundë te kthehem dhe prap do aktivizohem. Do kthehem për familjen dhe dashamirët, e jo për piunat e udbës dhe sorosit.

I lumtur që kontribova për popullin tim dhe nuk jam shit te spiunat.
Zoti i shpërblen të drejtët dhe puntorët!

Mirupafshim !/Lavdrim Zeneli

Postim në facebook

Loading...