Ditën e sotme pritet që temperaturat të arrijnë deri në 38 gradë.

Në përgjithësi, priten reshje të dobëta, kryesisht të karakterit lokal

Ekziston mundësia që në zona shumë të kufizuara, reshjet të jenë në formë shtrëngate me rrufe dhe breshër, më të mundshme në zonat malore dhe ato pranë tyre sot pasdite.

Temperaturat e mëngjesit priten të prekin kulmin me 28 gradë Celsius ndërsa ato ditore do të arrijnë deri në 36 gradë Celsius.