Gjorgji Ilievski po ben perpjekje te beje fushate kunder ministrit te arsimit Arber Ademit dhe zv/ministrit te brendshem Agim Nuhiu. Pas ai beri perpjekje te shantazhoi dy funksionaret shqiptare ashtu sic ka bere gjate gjithe karieres se tij u spostua ne opinion per te goditur funksionaret shqiptare. Ai pasi deshtoi ne marrjen e pushtetit ne Ministrine e arsimit dhe te merr benificione per te afermit e tij dhe pasi i hasi shara ne gozhde nga Arber Ademi vendosi te beje fushate shpifese. Ai me muaj te tere eshte refuzuar dhe bllokuar nga zv/Ministri i brendshem Agim Nuhiu ne projektet per ti shantazhuar punonjesit e policise per menyren e shkollimit vendosi te beje fushate publike kunder tij. Ai ishte nervozuar kur me ore te tjera ka pritur takim ne kabinetin e Ademit dhe Nuhiut. Pas dy vitesh Ilievski u mundua te demtoje personalitetin akademik te dy funksionareve shqiptare. Gjorgji pasi punesoi vajzen ne Rektoratin e Universiteti Shen Kirili dhe Metodi dhe pasi ja mundesoi djalit te tij lejimin nga participimi ne agjenden e tij ka pasur deshira dhe interesa tjera. Koha e tij kishte mbaruar. Ndaj Gjorgjit te frustruar eshte ngritur procedure pergjegjesie. Perndryshe edhe Inspektoriati shteteror i arsimit dhe Universiteti i Tetoves i hudhen poshte pretendinet e Ilievskit. (Astrit Aliu)

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();