Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mëngjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinën e Haraçinës.

Sipas kësaj gazete, aksioni është kryer sot në mëngjes dhe me këtë rast janë arrestuar disa persona te të cilët janë gjetur armë dhe para.

Aksioni ka qenë vazhdim i aksionit qe u realizua para një muaji.

Loading...