Ish-Kryeministri azilant, Nikolla Gruevski i cili sot doli para drejtësisë së Hungarisë për të shqyrtuar kërkesën e MPJ-së së Maqedonisë së Veriut për ekstradimin e tij.

Ai u paraqit me sye të tipit “Maybach”, të cilat nuk i hoqi as gjatë leximit të vendimit të gjykatës lidhur me ekstradimin e tij.

Por më e rëndësishmja është se një palë syze të tilla dielli arrijnë shifra marramendëse që shkojnë deri në 2500$ (dollarë amerikan).

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...