Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela nga foltorja e Kuvendit ka thënë se nëse edhe njëherë policia merr në pyetje aktivistët e kësaj partie për grafitet e shkruara, ka thënë se ai vet do të merr një sprej dhe në kokën e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi do të shkruaj: “Poshtë BDI, ikni fëlliqësira”.
Pas mbarimit të fjalimit të tij, është përgjigjur kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, duke thënë se njëherë ka lejuar që të hidhet ujë në drejtim të tij, dhe se më nuk do të toleron sërish. /SHENJA/

Loading...
Global