Para më pak se gjysmë ore ka shpërthyer zjarr në një kamion me targa të Shkupit, në pikëpagesën rrugore të Gostivarit. Njësitet e zjarëëfikësve të Gostivarit kanë arritur dhe kanë intervenuar për të shuar zjarrin me dy makina. Për, fat të mirë, është shkaktuar vetëm dëm material pa lëndime në njerëz shrkuan GostivariPress.

Loading...
Global