Një modele Instagrami, e cila 5 vite më parë kishte shpenzuar plot 5 mijë paund për të bërë një ndërhyrje kirurgjikale që i rriti numrin e gjoksit, është penduar për vendimin e marrë dhe i ka hedhur tutje platformat prej silikoni.

Vendimin, Sarah Hyde e ka marrë pasi u bind se gjoksi i zmadhuar kishte “helmuar” trupin e saj, ndërsa më parë gjatë këtij viti pati edhe një shpërthim të silikonit.

Biondja australiane zbuloi se beson se kirurgjia plastike i kishte shkaktuar depresion, lodhje, intolerancë ushqimore, dëshirë të ulët, vonesë me menstruacionet por edhe pengesë të theksuar në jetën e saj seksuale.

Në një postim në Instagram, ajo shpjegoi simptomat e saj. “Gjatë 3 viteve të fundit unë kam vuajtur nga shumë simptoma të pashpjegueshme si intoleranca e ushqimit, depresioni, lodhja, mungesa e seksit, epshi i ulët, mjegulla e trurit, dobësitë e muskujve!”