Një helikopter ka bërë një aterrim të vështirë në çatinë e një ndërtese të lartë në Nju-Jork të hënën.

Kjo ka ngjallur reagimin e të gjithë ekipeve emergjente.

Një person raportohet të ketë vdekur.

Përplasja thuhet të jetë aksident, dhe nuk ka lidhje me sulm terrorist, thojnë autoritetet federale.

Ndërtesa ndodhet në Avenue 7, mes rrugëve 51 dhe 52.

Loading...