Ish presidenti i Amerikës, Bill Clinton sot viziton Kosovën.

Ai do të marr pjesë në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës.Mirëseardhje mikut të madh të shqiptarëve i kanë uruar krerë institucionesh dhe liderë politik në Kosovë.

Një postim të tillë e ka bërë edhe kryeministri Ramush Haradinaj me të cilin do të ketë një takim sot pasdite.

Postimi i Haradinajt: Welcome back, President Clinton!

Loading...