Këngëtarja Gili kohëve të fundit ka ndryshuar shumë, pasi ka marrë vendim që të heq disa nga kilogramët e tepruar dhe ia ka dalë mjaft mirë.

Ajo gjatë një interviste ka treguar se i ka humbur 27 kilogramë për 4 muaj dhe kjo falë një diete.

Njësoj na pati befasuar edhe Big Mama dikur e sot të dyja janë bërë bashkë në Turqi. Nga atje Gili me ndjekësit e ka ndarë një foto me Bigin dhe të dyja duken në formë tejet të mirë.

Image
Loading...