A e dini se soda e bukës mund të jetë një përbërës i jashtëzakonshëm natyror për flokët tuaj? Vetëm kështu mund të përdoret për të larë ato dhe për të lejuar një flokë të butë dhe të ndritshëm me disa hapa të thjeshtë.

Soda e bukës është e dobishme sepse lejon heqjen e papastërtive dhe lehtësimin e larjes dhe shampos që do të eliminohet. Por si ta përdorni sodën e bukës gjatë larjes? Vetëm ndiqni hapat e thjeshtë.

Para së gjithash, merrni një lugë sodë buke dhe lageni për të krijuar një lloj paste. Lagni flokët dhe masazhoni kokën. Lëreni për pesë minuta dhe pastaj shpëlajeni tërësisht për të hequr çdo mbetje.

Lani me shampon dhe thajeni si zakonisht. Ju tashmë do të shihni se si është më e lehtë dhe më efektive për t’i krehur ato. Ju mund të përdorni sodë buke 2 ose 3 herë në javë për të bërë flokët të butë dhe të ndritshme, si dhe të ushqeni lëkurën e kokës.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...