Qeni është një ndër kafshët tona shtëpiake më të dashura dhe madje edhe njihet për besnikërinë ndaj njeriut por ka raste që janë aq shumë të lidhur dhe aq në gatishmëri për pronarin e tyre sa nuk ngurrojnë ‘të komunikojnë’ me ta në çfarëdolloj mënyre e tillë është edhe ajo çfarë duket në këtë video ku pronarja ka thyer këmbën ndërsa qeni e ndjek duke e imituar madje edhe në ecje të zonjën.

 

Flower

Loading...