Kjo pasi një studim i American Journal of Clinical Nutrition gjeti se gratë që konsumuan së paku një herë në ditë një produkt i cili përmban qumësht si akullorja ndihmon të humbësh peshë më shumë.

Por të gjitha këto nuk thonë që ju çdo ditë të hani akullore dhe të prisni se do të humbi peshë, por preferohet që në dietën e juaj të jetë e përfshirë gjysmë filxhani i akullores.

Nga kjo ju humbi peshë por edhe hani produktin tuaj të preferuar të verës.

Loading...