Një fëmijë 1 vjec e gjysëm dhe një grua janë lënduar në aksidentin e rëndë që ka ndodhur në rrugën Resnjë-Ohër në vendin e njohur Pretnov Most.

Ende nuk ka informacione mbi atë se si ka ardhur deri tek aksidenti por banorët aty afër theksojnë se autoritetet duhet të shpeshtojnë kontrollet.

Loading...
Global