Pas vonesës fillestare të Samsung Galaxy Fold, pritej që pajisja e palosshme me probleme të lansohej diku në qershor.

Tani duket se Fold mund të arrijë një muaj më vonë në korrik, sipas komenteve të bëra nga një zyrtar i Samsung Electronics.

Siç raportohet nga Agjencia e lajmeve Yonhap, përfaqësuesi i Samsung deklaroi se koha e lansimit të Galaxy Fold nuk është vendosur dhe ne do të jemi në gjendje të njoftojmë kohën e lansimit brenda pak javësh. “

Për shkak të së ardhmes së pasigurt të Mate X të Huawei-it, që mund të zbërthehet pas sanksioneve strikte të Shteteve të Bashkuara që janë vendosur në kompaninë kineze, besohet se Samsung ka nevojë për kohë shtesë për të siguruar që problemet e qëndrueshmërisë së pajisjes të rregullohen.

Lansimi i Galaxy Fold u vu në pritje pas problemeve të lidhura me ekranin që u përjetuan gjatë fazës së shqyrtimit të hershëm, duke përfshirë dëmtimin e ekranit të shkaktuar nga heqja e një shtrese mbrojtëse.

Loading...