Një burrë po përpiqet të gjejë pronarin e një biçiklete, të cilën e vodhi sa ishte i dehur në Bazel.

Ai la shenjë në të gjitha parkingjet e biçikletave dhe ka shkroi një letër, ku kërkon falje. Aitha se kishte pirë shumë dhe mori në shtëpi biçikletën gjatë fundjavës.

Tani i penduar, ai ia ka dhënë biçikletën policisë dhe dëshiron të gjejë pronarin, përcjell albinfo.

Kantoni i Bazelit ka probleme të madha të vjedhjes së biçikletave, më shumë se 2,500 uvodhën vitin e kaluar. Shumica nuk janë gjetur kurrë.

Loading...