Përpara se të lidhej në martesë me Princ Harryn, Dukesha Meghan Markle ka qenë e matuar me aktorin Andrew Marton.

Çifti qëndroi dy vjet së bashku për t’u ndarë më pas në vitin 2013. Mediat e huaja kanë shkruar për këtë martesë të Dukeshës, pak ditë pasi djali i saj Archie ka ardhur në jetë.

Sipas tyre martesa e parë e Dukeshës përfundoi aq keq sa Meghan ka kthyer pas unazat përmes postës.

Vendimi për ndarjen ka ardhr pikërisht nga ish-aktorja.

“Gjatë martesës, karriera e Meghan po prekte majat me serialin ‘Suits’, ndërsa ajo e Travor nuk po shkonte dhe aq mirë, një tjetër arsye që ndikoi negativisht në lidhjen e saj. Duke qenë e zënë gjatë gjithë kohës, Meghan dhe Travor qëndronin larg njëri-tjetrit,”- kanë shkruar mediat e huaja për ta.

Përveç Meghanit edhe Travor ka ecur përpara pasi vetëm parë dy ditësh është rilidhur në martesë.